Звільнився багаторічний очільник волинської лікарні
Волинь

Звільнився багаторічний очільник волинської лікарні

5 листопада 2020, 09:45
0
0
Сподобалось?
0

Директор КНП «Нововолинська центральна міська лікарня» Віктор Мороз написав заяву на звільнення. За 36 років роботи у Нововолинській лікарні він зробив чимало добрих справ для розвитку медицини та жителів міста.

Про це повідомляє Нововолинська РДА.

5 листопада до керівника медустанови прийшли міський голова Віктор Сапожніков та його колеги.

"Він був вимогливим керівником і умів мобілізувати колектив на роботу , – наголосив Віктор Сапожніков. – Попри негаразди, які є нині у медицині України загалом, ми вистояли завдяки зусиллям усіх медпрацівників і старанням Віктора Васильовича. Тож маємо тепер в Нововолинську госпітальний округ і наша лікарня стала опорною"

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, самовідданість та особистий внесок у розвиток охорони здоров’я у Нововолинську міський голова вручив Віктору Морозу подяку та побажав щастя, здоров’я, благополуччя й душевного спокою.

Завершенням професійної кар’єри Віктора Васильовича стала остання поїздка у Міністерство охорони здоров’я України, за результатами якої Нововолинська міська лікарня має отримати сучасний комп’ютерний томограф за державний кошт вже у цьому році.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися