На Волині до міськради позносили квіти з чорними стрічками
Волинь

На Волині до міськради позносили квіти з чорними стрічками

6 листопада 2020, 13:09
0
0
Сподобалось?
0

Підприємці Ковеля вже третій день поспіль протестують проти карантинних обмежень, які ввели у місті через погіршення епідситуації.

Про це повідомляє ІА ВолиньPost.

Підприємці просять скасувати карантинні обмеження і дати бізнесу працювати з дотриманням всіх карантинних вимог.

Як повідомляють учасники акції протесту, сходи міськради підприємці встелили живими квітами із чорними стрічками у знак протесту проти закриття частини бізнесу, у тому числі - й магазинів, що займаються продажем квітів. Мовляв, наразі відбувається "похорон бізнесу".

Нагадаємо, Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій віднесла Ковель до "червоного" рівня епіднебезпеки поширення коронавірусу. Нове зонування почало діяти 2 листопада, наступного дня міська комісія з питань ТЕБ та НС посилили у Ковелі карантин. Зокрема, заборонили працювати закладам громадського харчування, торговельно-розважальним центрам, перукарням, також призупинили навчально-виховний процес у закладах позашкільної, дошкільної освіти та спорту.

Через прийняті карантинні обмеження, що завдають збитків малому та середньому бізнесу, 4 листопада ковельські підприємці перекривали міжнародну трасу Київ-Варшава, що поблизу Люблинця.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися