У Луцьку підприємиця винайшла спосіб не платити працівникам зарплатню
Волинь

У Луцьку підприємиця винайшла спосіб не платити працівникам зарплатню

7 листопада 2020, 10:31
1
0
Сподобалось?
0

У Луцьку підприємиця винаймала працівників на роботу у свій магазин, а згодом заявляла, що є недостача і не платила зароблених грошей.

Між тим продавцям приходилося працювати більш як по 15 годин. з 7-ї ранку до 22 години. За 6 тисяч на місяць. Відтак працювали по тижнях по дві людини на зміну. Троє працівниць з чотирьох були неофіційно оформлені. Одного дня вона заявила, що зарплати їм не дасть, бо в магазині є недостача у 18 тисяч гривень.  Продавчині звернулися до журналістів, у Держпраці Волині і до Центру безоплатної вторинної правової допомоги.

Зазначимо, мова йде про магазин «Бруклі», що на вулиці Польова 1.

Детальніше - у сюжеті ТРК Аверс.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • маро
    маро

    Сучка ще та , це не тільки на цукровому вона так поступала з продавцями, хай згадає дівчину яку силою заставили написати розписку і відправили в Польщу відробляти. Тварюка ще та,. І її чоловік Діма дозволяє собі багато, і залякувати , і обзивати не хорошими словами, і навіть руку піднімав на дівчат. Мають хороші зв'язкі, думаю нічого їм не буде, Але хоч люди будуть її знати. Як мала бути перевірка їх зразу попередили і всю сурогатну горілку поховали, і двері на склад забарекодували.

    7 листопада 2020, 11:15
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися