Безпечна парковка та волейбольне поле: лучан просять проголосувати за проєкти ліцею №22
Волинь

Безпечна парковка та волейбольне поле: лучан просять проголосувати за проєкти ліцею №22

9 листопада 2020, 11:49
0
1
Сподобалось?
1

Луцька школа-ліцей №22 подала проєкти щодо облаштування сучасного волейбольного поля та безпечної парковки біля навчального закладу.

«У нашому закладі освіти маємо футбольне поле з штучним покриттям, одну з найкращих в області смугу перешкод, бруківку через парк понад школою, оновлено фасад і встановлено потужне освітлення території», – повідомляє заступник директора закладу Тамара Цвігун у Фейсбуку.

У цьому році навчальний заклад подав до міської ради проєкти щодо облаштування сучасного волейбольного поля та безпечної парковки біля школи.

«1467 учнями опікуються більше сотні педагогів та працівників, більше трьох тисяч батьків та близьких людей. І, на жаль, наші проекти в кінці рейтингу. Можливо, це незнання батьків і працівників щодо необхідності проголосувати за проєкти до 10 листопада. Лише спільними зусиллями можна досягнути мети. Ваші кроки: зайти на сайті Луцької міської ради на сторінку бюджету участі 2020, знайти проєкти за номерами 57,58. Авторизувавшись через Приват 24, проголосувати! Або перейти за посиланнями, авторизуватись, проголосувати», – ідеться в дописі Тамари Цвігун.

Отже, за проєкт 57 можна проголосувати Тут

За проєкт 58 - Тут.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися