Луцькі патрульні вчили правилам дорожнього руху дошкільнят
Волинь

Луцькі патрульні вчили правилам дорожнього руху дошкільнят

11 листопада 2020, 11:13
0
0
Сподобалось?
0

У дитячому садочку № 26 міста Луцьк проходить тиждень безпеки дорожнього руху. Дітки вивчають прості правила поводження на вулиці, разом з вихователями грають у цікаві ігри, які закріплюють пізнавальні заняття. У садочку побували особливі гості – представники відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у Волинській області Ольга Шмігель та Роман Ткачук.

Дівчатка та хлопчики з цікавістю слухали справжніх поліцейських. Приглядалися до їхньої форми. І, звичайно, радо відповідали на прості запитання. Вихованці дитячого садочка разом з вихователями зробили круті паперові авто. Ними вони проїжджали пішохідним переходом, правильно реагували на сигнали світлофора. А ще дітки на асфальті намалювали попереджувальні знаки для батьків: «Візьми дитину за руку», «Подивись ліворуч, подивись праворуч».

А які раді були вихованці старшої групи, коли від представників патрульної поліції отримали світловідбиваючі елементи! Вдома мами прикріплять їх до одягу, і в темну пору доби водії відразу помічатимуть маленьких пішоходів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися