У волинському виші продовжили дистанційне навчання до грудня
Волинь

У волинському виші продовжили дистанційне навчання до грудня

13 листопада 2020, 16:12
0
0
Сподобалось?
0

Координаційний штаб Луцького НТУ вирішив продовжити дистанційне навчання студентів до 1 грудня 2020 року.

Про це повідомляє пресслужба вишу.

У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації, адміністрація ЗВО вирішила не піддавати ризику захворюваності студентів та працівників університету і продовжити дистанційну форму навчання.

«Головне завдання – унеможливити потрапляння викладачів і студентів у зону ризику. В нас налагоджена система дистанційного навчання, вона ефективна, це підтвердило і проведення попередньої сесії без нарікань. Поки я не бачу комплексних аргументів, для чого студенти мають виходити, тим більше, коли немає проблем із дистанційним навчанням. Нам необхідно грамотно підійти до ситуації, щоби не наразити на небезпеку людей і водночас забезпечити якість освіти», – наголосив в.о. ректора Петро Савчук.

Підтримали таку думку й проректори з науково-педагогічної роботи.

Зокрема, Оксана Ляшенко зазначила, що нинішня ситуація в країні досить складна і на університет лягає неабияка відповідальність щодо надання належної допомоги у випадку інфікування не місцевих студентів, а місць у лікарнях, на разі, не вистачає.

Таким чином, члени координаційного штабу вирішили продовжити дистанційне навчання, натомість максимально забезпечивши доступ студентів у сесійний період для очних консультацій, попереднього захисту та захисту дипломних робіт. Якщо згодом буде прийняте рішення про захисти дипломних робіт в очному режимі – відповідні зміни будуть оприлюднені.

Крім того, на разі відбуватиметься опитування по кожному структурному підрозділу та серед студентського активу щодо кількості підтверджених фактів захворюваності у працівників та здобувачів освіти в університеті, а також осіб, які перебувають на самоізоляції та мають підвищені ризики до захворювання.

Відповідний проект наказу готується і буде оприлюднений уже невдовзі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися