У родини волинян забрали двох дітей
Волинь

У родини волинян забрали двох дітей

17 листопада 2020, 12:16
0
0
Сподобалось?
0

У Локачинському районі у батьків відібрали двох дітей.

Про це йдеться на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень, пише Локачі район.

Позивач стверджує, що батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків. Так, вони не піклуються належним чином про розвиток дітей, їх навчання та виховання, підготовку до самостійного життя, не забезпечують повноцінним харчуванням і необхідним медичним доглядом. Внаслідок невиконання батьківських обов’язків, створились умови, які шкодять дітям, а залишення їх в сім’ї є небезпечним для їхнього життя, здоров’я і морального виховання.

Батьки офіційно не працевлаштовані. Умови проживання складні. Господарством не займаються. В будинку порядку не наводять.

Дітей направили до Локачинської райлікарні для обстеження стану їхнього здоров’я, надання необхідної медичної допомоги в стаціонарних умовах. У лікарні в діток виявили гострий фарингіт, гострий пієлонефрит та гострий бронхіт. Після цього дітей тимчасово влаштували у сім'ю бабусі.

Позов у суді задовольнили повністю. Малюків відібрали без позбавлення їх батьківських прав. З батьків стягуватимуть аліменти щомісячно в користь особи, куди влаштують дітей.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися