Скільки доведеться викласти волинянам за новорічні ялинки
Волинь

Скільки доведеться викласти волинянам за новорічні ялинки

17 листопада 2020, 16:03
0
0
Сподобалось?
0

Попри карантин і з наближенням свят лісівники пропонують відволіктися від похмурої погоди і вже подумати  про підготовку до зимових свят.

Починаючи з середини листопада і до січня актуальним та важливим завданням для лісівників буде заготівля святкових деревець, повідомляють на сторінці Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства у Фейсбуку.

Загалом в області створили 288,6 га плантацій новорічних ялинок, з них 42,2 га створили цього року. На площі вирощується близько 920 тис. хвойних, з яких стандартні (готові для реалізації) 142 тис. шт. Середня ціна за 1-метрову ялинку на підприємствах становитиме 60-65 грн.

Крім того, на розсадниках є ялинки в горщиках. Але на такі деревця ціни будуть відповідно вищими – від 120 гривень (70-80 см), все залежатиме від розміру та породи. Зазвичай останніми роками реалізовувалось 70-15 тис. шт.

Придбати ялинки населення та підприємці зможуть безпосередньо біля контор підприємств, лісництв. А також для населення, залежно від умов карантину звичайно, будуть організовані додаткові точки продажу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися