На Волині жорстоко убили 38-річну жінку
Волинь

На Волині жорстоко убили 38-річну жінку

17 листопада 2020, 18:11
0
1
Сподобалось?
1

Жахливе вбивство трапилось у ніч на 13 листопада в одному із сіл Любешівського району.

До поліції повідомлення надійшло близько 23-ї години 15 листопада: заявник повідомив, що за місцем проживання виявили без ознак життя 38-річну місцеву жительку, повідомляють у поліції Волині.

На її тілі були численні травми та колоті рани різних частин. Слідчі відомості за цим фактом одразу зареєстрували за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального Кодексу України.

Поліцейські з місця події вилучили ряд речових доказів у справі, зокрема молотки та ніж, і одразу розпочали пошуки особи чи осіб, які могли вчинити звіряче вбивство жінки.

Згодом експертиза підтвердила, що потерпіла померла насильницькою смертю.

«Уже через кілька годин, провівши ряд оперативно-розшукових заходів і слідчих дій, працівники управління карного розшуку ГУНП та Любешівського відділення поліції у співпраці із співробітниками слідчого управління ГУНП встановили причетність до вбивства одного з мешканців Рівненської області. Попередньо відомо, що він знав потерпілу і міг вчинити вбивство з корисливих мотивів. Учора, 16 листопада, зловмисника затримали відповідно до ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення затриманому підозри за статтею 115 Кримінального Кодексу України та обрання йому запобіжного заходу», - повідомив начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко.

Усі детальні обставини злочину нині встановлюються. Слідчі дії у цій справі тривають.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися