Ще у одній ОТГ біля Луцька на позачерговій сесії дерибанили землю
Волинь

Ще у одній ОТГ біля Луцька на позачерговій сесії дерибанили землю

19 листопада 2020, 17:22
0
0
Сподобалось?
0

У Жидичинській і Заборольській сільських радах відбулися сесії, на яких розглядали питання про розподіл земельних ділянок між «своїми».

Про це написав у Фейсбуку депутат Луцькради Микола Федік.

У його дописі йдеться:

«Земельний вечірній дерибан, влаштований у Княгининівській сільській раді в останні дні свого існування, вражає цинізмом і нахабством.

Під покровом ночі потай від мешканців громади, депутати вирішили зробити собі, своїм дружинам, родичам і друзям щедрий подарунок. І ось в селах під Луцьком, де вже давно була роздана вся земля, з'являються гектари вільних ділянок. Які зразу ж знаходять своїх щасливих власників. Тоді як простим людям чи учасникам російсько-української війни вже багато років кажуть: вибачте, вільних земель у нас немає. Що це як не типовий прояв корупції і подвійних стандартів?

За моєю інформацією, схожі земельні сесії відбулися і в інших ОТГ, які зараз стануть частиною Луцька - Заборольській та Жидичинській. Просто тамтешнім депутатам пощастило більше. Допитливі журналісти не навідалися до них в гості.

Переконаний: такі речі не мають мати місце в новоствореній Луцькій ОТГ. Луцька міська рада зобов'язана переглянути усі рішення, які були таємно прийняті під час останніх земельних сесій у сільрадах та скасувати їх. Або ж звернутися до суду та відповідних органів, якщо цього вимагають норми закону».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися