У Луцьку в дитсадках і школах встановили ІТП
Волинь

У Луцьку в дитсадках і школах встановили ІТП

26 листопада 2020, 09:25
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку встановили 23 індивідуальні теплові пункти італійського виробника у закладах освіти (музична школа № 1, заклади загальної середньої освіти № 9, 17, 22, 24, 2, 25, 26, 15, правознавчий ліцей № 28, навчально-реабілітаційний центр, заклади дошкільної освіти № 33, 3, 9, 10, 32, 38, 5, 20).

Основною функцією ІТП є автоматичне регулювання теплового потоку, тобто коригування кількості та температури теплоносія, який надходить з тепломережі в систему опалення будівлі залежно від поточної температури зовнішнього повітря. Погодозалежне регулювання дає можливість економити кількість спожитої теплової енергії, повідомляють у Луцькій міськраді.

Іншими словами, якщо на вулиці тепло, то регулятор теплового потоку в індивідуальному тепловому пункті обмежує подачу теплоносія, що циркулює в системі опалення для забезпечення комфортної температури повітря в опалюваних приміщеннях, а якщо холодно – збільшує її, згідно із заданими налаштуваннями.

У жовтні з початком опалювального сезону проведено пуско-налагоджувальні роботи. В результаті економії грантових коштів, дані інвестиції будуть спрямовані на утеплення труб системи теплопостачання, що призведе до ще більшої економії витрат на теплоносій.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися