На Волині 19-річний хлопець продавав амфетамін
Волинь

На Волині 19-річний хлопець продавав амфетамін

30 листопада 2020, 13:42
0
0
Сподобалось?
0

29 листопада у Любомлі правоохоронці затримали 19-річного юнака, який намагався збути амфетамін на одній з вулиці міста.

Як повідомляє пресслужба поліції області, окрім амфетаміну, в кишені штанів чоловіка правоохоронці виявили згорток із канабісом. Наркотичні речовини на загальну суму понад 1500 гривень вилучили. Наркоторговця затримали, - інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Під час розслідування кримінального провадження поліцейські провели обшуки у ще п’ятьох громадян. В одного з них, 25-річного місцевого жителя, виявили 4 полімерні пакети з канабісом, зерна коноплі, таблетки рожевого кольору невідомого походження, 3 пристрої для куріння, пристрій для подрібнення наркотичних речовин та посібник з вирощування конопель.

За цими фактами триває досудове розслідування, розпочате за статтею «незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Якщо вину зловмисників доведуть, їм загрожує до 10 років позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися