На Волині в квартирі знайшли понівечене тіло чоловіка
Волинь

На Волині в квартирі знайшли понівечене тіло чоловіка

6 грудня 2020, 18:14
0
0
Сподобалось?
0

Правоохоронці за гарячими слідами розкрили гучне вбивство у Нововолинську, яке трапилось увечері 4 грудня.

Тіло 59-річного жителя Нововолинська у власній квартирі виявив його товариш вчора, 5 грудня, близько 10-ї години ранку: чоловік з численними ранами голови лежав на дивані без ознак життя. Заявник відразу ж викликав поліцію та швидку, - інформує ГУНП в області.

На місце події прибули працівники управління карного розшуку, слідчого управління ГУНП, особовий склад Нововолинського відділення поліції та інші підрозділи.

Встановили, що потерпілий, ймовірно, помер від ушкоджень в голову. 

Оперативники та слідчі напружено і злагоджено працювали більше 27 годин, отримали попередні результати судово-медичної експертизи, опитали можливих свідків та очевидців, переглянули відео з камер спостереження в місті.

Завдяки вжитим спільним заходам та чіткій координації зусиль, провівши ряд розшукових та слідчих дій, правоохоронці з’ясували, що до вбивства громадянина причетний 32-річний місцевий мешканець, який раніше уже мав проблеми з законом.

«Метою скоєння злочину стала, очевидно, нажива з корисливих мотивів, адже він намагався заволодіти майном, грошами і телефоном померлого, - це поліція ще з’ясовує. Нині зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. У справі триває досудове розслідування, розпочате за п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне вбивство з корисливих мотивів», - повідомив начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко.

За скоєне йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися