У Луцьку злочинці виламали замок з дверей квартири
Волинь

У Луцьку злочинці виламали замок з дверей квартири

7 грудня 2020, 12:26
0
0
Сподобалось?
0

Під час затримання чоловік намагався вирватись, шарпав за одяг та вдарив по обличчю поліцейського.

У неділю, 6 листопада, близько 6 ранку, до поліції надійшло повідомлення, що невідомі особи пошкодили майно лучанина, а саме виламали дзвінок до дверей, згодом же з багатоквартирного будинку вони викрали поштову скриньку.

Працівники управління патрульної поліції, опрацьовуючи повідомлення про крадіжку, виявили крадіїв на одній із вулиць Луцька. Під час затримання один зі зловмисників, 19-річний мешканець Луцького району, чинив злісну непокору працівникам поліції: намагався вирватись, шарпав за одяг та вдарив по обличчю поліцейського. Правоохоронець не госпіталізувався.

За фактом опору працівникові правоохоронного органу розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від 17 до 68 тис. грн. або арешт на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до двох років. Триває слідство. Також на правопорушників склали ряд адміністративних матеріалів, у тому числі, за дрібне хуліганство і злісну непокору поліції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися