Волиняни скаржаться на дітей пастора, які тероризують все село
Волинь

Волиняни скаржаться на дітей пастора, які тероризують все село

10 грудня 2020, 12:40
2
-4
Сподобалось?
-4

Діти звичайного священника тримають у страху кілька сіл Камінь-Каширського району.

Побиття людей та поліцейських, стрільба зі зброї по домівках людей. Все це їм легко сходить з рук, пише ІА Волинські новини.

Антон, Рувим та Юрій Сидорчуки – сини пастора місцевої релігійної громади. Їх звинуватили у крадіжці торфу та піску з кар’єру у селі на Волині.

Вони зателефонували місцевій жительці, що викликала поліцію, й почали погрожувати, що закопають її у кар’єрі. А згодом сини священика кинули на її подвір’я вибухівку, згодом – обстріляли будинок.

У поліції підтверджують усі ці заяви місцевої мешканки. Це – кілька статей.

«Один із синів пастора Юрій Сидорчук сидить у СІЗО, а от інший, Рувим, втік від правосуддя за кордон», – розповідають журналісти.

Як стало відомо, вчора Апеляційний відпустив Юрія Сидорчука на волю.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Житель с.Брониця
    Житель с.Брониця

    Чому ви журналісти порушуєте права людей,використовуєте ім'я,недосліджена інформація,заказ від Федчика Юри з с.Брониця,понесете кримінальну відповідальність за клєвету...Про Юру возліка з нього синами напишіть?чи слабо це????як Юра син цього дебілоїда вісить на дошці пошані в унівєрі перший хабарник,оце досліджуйте,ганьба вам що клєвету пишете від возліка!!!Андрій видав посвідчення водія якому пожеттєво не можна мати,це дослідіть,він повинен сидіти в тюрмі за перевищення службових повноважень,і гроші тут нього не до чого з цими новинами будуть....

    10 грудня 2020, 23:06
    Відповісти
  • Жителю
    Жителю

    Бо то одна секта і цим штундам все сходить з рук ,нехай журналісти перевірять їхніх кришувальників Буська,сини якого вбили двох людей і не понесли жодної відповідальності.Чому їх синочки не призвані до військомату і які субсидії ці сім'ї отримують від держави.Це паразити на тілі держави.

    10 грудня 2020, 23:20
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися