Депутати Волинської облради проголосували за «прощання» з Погуляйком
Волинь

Депутати Волинської облради проголосували за «прощання» з Погуляйком

10 грудня 2020, 15:02
0
0
Сподобалось?
0

10 грудня на позачерговій сесії Волинської облради депутати голосували за висловлення недовіри голові ОДА Юрію Погуляйку.

 Володимир Бондар – депутат від партії «За Майбутнє» від імені депутатів запропонував визнати роботу голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка за 2019-2020 роки незадовільною. «Два роки немає звіту голови ОДА. Якщо голова ОДА не хоче звітувати, ми повинні оцінити його діяльність відповідно», - зазначив він.

Анатолій Вітів – голова фракції «Свобода»  розповів, що голова ОДА 9 грудня був запрошений на регламентну комісію, однак також проігнорував її.

«Таке ігнорування депутатського корпусу показує його відношення до депутатів. Він в нас на конспірації, напевно. Якщо в нас немає виконання бюджету за цілий рік, то що тут ще казати? Всі ті кошти, які отримують ковідні лікарні, лише завдяки депутатам облради, а не голові ОДА», - додав Вітів.

Депутат облради Олександр Пирожик також оцінив роботу Погуляйка: «Це є вияв неповаги до найвищого представницького корпусу Волині. Сьогодні є багато питань, але немає кому їх задавати. З приходом Погуляйка були факти відвертого хамства, перенесені з Луганщини-Донеччини, де діють принципами сили і самодурства, типу: «ти начальник, я дурак».

Від роботи Погуляйка Волинь тільки програла, - саме так вважає нардеп Вячеслав Рубльов:

«Сьогодні я можу сказати тільки те, що рік Волинь програла. Не використані 21 мільйон гривень на садочки і школи, які будуть повертатися назад в бюджет. Понад 400 мільйонів державного фонду,  спрямованих на дороги, не використовуються», - наголосив він. Та зауважив, що все це через налагоджені корупційні схеми керівництва «Волиньоблавтодору».

«Мені сумно, що ця людина не виправдала сподівань. Думаю, що після голосування депутатів і рішення президента поїде, звідки приїхав», - підсумував Рубльов.

Проголосували за – 50 депутатів, і такий результат став висловленням недовіри Юрію Погуляйку.

Нагадаємо, під час таємного голосування за висловлення недовіри голові ОДА у сесійну залу увірвався сам Погуляйко і почав сипати образами. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися