На Волині за добу 5 автівок діставали з кюветів
Волинь

На Волині за добу 5 автівок діставали з кюветів

11 грудня 2020, 10:21
0
0
Сподобалось?
0

10 грудня аварійно-рятувальні роботи провели у Ратнівському, Ківерцівському, Маневицькому, Іваничівському, Горохівському та Луцькому районах.

Для цього залучили 8 одиниць спецтехніки, працювали 29 рятувальників, повідомляють в У ДСНС України у Волинській області.

В Іваничівському районі на трасі «Нововолинськ – Іваничі» через зіткнення легкового та вантажного автомібілів одна з пасажирок легковика опинилася затиснутою у деформованому внаслідок удару авто. За допомогою гідравлічного інструменту рятувальники 5 деблокували потрепілу і транспортували її до карети швидкої допомоги.

О 09:41 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на автодорозі «Ковель – Доманово», поблизу села Видраниця Ратнівського району, легковий автомобіль з’їхав у кювет. Рятувальники смт Ратне, які прибули за викликом, відімкнули акумуляторну батарею транспортного засобу і транспортували потерпілу водійку до карети невідкладної медичної допомоги.

Ще один легковий автомобіль з’їхав у кювет і перекинувся на автодорозі біля села Звірів Ківерцівського району. За допомогою лебідки рятувальники встановили автомобіль на шасі та відбуксирували на дорожнє покриття.

У Маневицькому районі, біля села Ситниця, легковий автомобіль вилучили з кювету, ще один автомобіль відбуксирували з узбіччя на автодорозі «Київ – Ковель – Ягодин».

Крім того, допомогу водіям, чиї транспортні засоби опинилися у кюветах внаслідок несприятливих погодних умов, надали рятувальники на ділянках автодоріг біля села Підбереззя Горохівського району та біля села Смолигів Луцького району.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися