Військовий з Волині потребує допомоги на дороговартісне лікування
Волинь

Військовий з Волині потребує допомоги на дороговартісне лікування

11 грудня 2020, 21:15
0
0
Сподобалось?
0

Учаснику бойових дій 42-річному Анатолію Гриню з Литовежа потрібна фінансова допомога на лікування. Чоловік, який зі зброєю в руках захищав Україну від російських агресорів, вже два місяці знаходиться на лікуванні у Нововолинській центральній міській лікарні.

До редакції БУГу звернулася мама учасника бойових дій Галина Петрівна.

За її словами, з її сином стався нещасний випадок. Він впав і важко травмував ногу. Лікарі поставили йому діагноз – перелом стегнової кістки і зробили операцію із введення титанової пластини. Однак, опісля почалося ускладнення. В результаті чоловік вже два місяці перебуває в лікарні.

Операція і подальше лікування обійшлося у понад 70 тисяч гривень, – каже мама. Ці кошти їй прийшлось позичати. Адже вона пенсіонерка із мінімальним доходом. Тепер борг треба віддавати. До того ж, син досі в медзакладі і йому щодня потрібні кошти на продовження лікування.

Мама опинилася у безвихідній ситуації, бо грошей вже немає зовсім і взяти їх ніде. Тому єдина надія в неї – на допомогу небайдужих людей.

“Благаю допоможіть. Мій син захищав Україну, щодня ризикував своїм життям. А тепер опинився у скрутній ситуації. У нас біда. Нам нема на кого розраховувати. Я вся у боргах і кожного дня знову потрібні кошти на ліки. А в мене вже нема ні копійки. Я вже не знаю, що робити далі”, – бідкається Галина Петрівна.

Охочі допомогти учаснику бойових дій можуть переказати кошти на лікування на картку: 5168 7427 1570 6218 ПриватБанк (Гринь Анатолій Володимирович)


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися