Двоє нардепів з Волині – у сотні найвпливовіших українців
Волинь

Двоє нардепів з Волині – у сотні найвпливовіших українців

16 грудня 2020, 12:15
0
0
Сподобалось?
0

Опублікували новий рейтинг «100 найвпливовіших українців». У списку – народні депутати з Волині Ігор Палиця та Андрій Герус.

Рейтинг підготувало видання Фокус, пише Перший.

Лідер партії «За майбутнє» Ігор Палиця посів 27-ме місце, а Андрій Герус – 42-ге.

Ігор Палиця

«Ігор Палиця – один із тих українських політиків, які позиціонують себе адвокатами державних інтересів. У кожному виступі в парламенті він намагається донести до своїх колег, що Україна повинна самостійно заробляти гроші в казну, а не жити за рахунок постійних позик від міжнародних партнерів...

Цю ідею його партія «За майбутнє» намагалась донести і до українців на місцевих виборах, отримавши 11,42% мандатів у всій країні. Ріст рейтингу партії надихає Палицю, тому він всерйоз задумується про посаду прем’єр-міністра. Але поки влада не готова зробити йому таку пропозицію», – пише видання про Ігоря Палицю.

Андрій Герус

Про очільника Комітету ВР з питань енергетики і житлово-комунальних послуг Андрія Геруса, родом з Нововолинська, пишуть:

«До 2019 року Андрій Герус був відомий як активіст і експерт у сфері енергетики, який критикував формулу формування ціни на вугілля «Роттердам+», вигідну компанії ДТЕК найбагатшого українця Рината Ахметова. У команді Зеленського Герус опинився зимою 2019 року, а після парламентських виборів очолив Комітет ВР з питань енергетики і ЖКП. Відтоді від його позиції значною мірою залежать ситуація і розстановка сил в енергосфері.

Головною проблемою українського ринку електроенергії Герус вважає прив’язані до курсу євро завищені «зелені» тарифи для сонячних і вітрових електростанцій. Також він впевнений, що приватні генерації невиправдано завищують ціни на енергоринку, а держкомпанії тим часом зазнають збитків».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися