У Луцьку багатодітні родини отримали подарунки від Червоного Хреста
Волинь

У Луцьку багатодітні родини отримали подарунки від Червоного Хреста

17 грудня 2020, 18:07
0
0
Сподобалось?
0

10 луцьких родин, які виховують троє та більше дітей отримали подарунки подарункові набори від товариства Червоного Хреста.

Як розповіла директорка міської організації товариства Емілія Матвійчук, подарунки багатодітним передали представники Данського Червоного Хреста, повідомляє Суспільне.

В кожній подарунковій коробці - гігієнічний набір: туди входять антисептики, мило, та серветки. Також для родин передбачили набір соціальної підтримки. «Туди ввійшли для дітей розмальовки, олівці, фломастери, настільні ігри. Тут все, щоб діти могли у період під час карантину відпочивати», - розповіла Емілія Матвійчук.

Однією з перших набір від Червоного Хреста отримала Ольга Калита. Про родину, яка виховує вісьмох дітей Суспільне вже розповідало. У вересні президент подарував багатодітній сім'ї новий будинок. Нині там триває ремонт. «Я хотіла, щоб їм на Миколайчика був такий сюрприз. Тепер все вдасться. Супер. Особливо ігри, а вони у мене дуже люблять розмальовки», - каже жінка.

Десять багатодітних родин у Луцьку отримали подарунки від Червоного ХрестаСуспільне Волинь

Багатодітні родини отримуватимуть набори протягом дня. Крім того, зі слів Емілії Матвійчук, за два дні Червоний Хрест розвіз 20 подарункових наборів одиноким і малозабезпеченим мешканцям обласного центру.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися