У Луцьку в дитячій лікарні онкохворим діткам облаштували ігрову кімнату
Волинь

У Луцьку в дитячій лікарні онкохворим діткам облаштували ігрову кімнату

19 грудня 2020, 15:14
0
0
Сподобалось?
0

18 грудня, напередодні одного з найулюбленіших дитячих свят – Дня Святого Миколая, у Волинському обласному територіальному медичному об’єднанні захисту материнства і дитинства відбулося справжнісіньке свято. Саме цього дня для діток, які лікуються в онкогематологічному відділенні, презентували чудову ігрову кімнату.


Абсолютно безплатно зробив ремонт у цьому приміщенні генеральний директор будівельної компанії «Луцьксантехмонтаж №536»Ігор Чорнуха, - пише ІА Волинські новини

Крім того, багато людей відгукнулося, аби зробити це приміщення не тільки комфортним, а щоб тут було багато іграшок. Про це подбала фірма «Тигрес».

«Я перш за все дякую Господу, який нас усіх об’єднав, що відгукнулися ті, хто прийшов на допомогу. Велика шана й подяка людям, які відчули кожну дитину в цьому відділенні, – хвилюючись, додала мама одного з юних пацієнтів Ірина Антонюк. – Це дуже важкі випробування, що випали на долю наших діточок. І ми маємо зробити максимум для того, аби полегшити їм перебування тут. Подивіться, як сьогодні радіють дітлахи. Такі позитивні емоції їм тільки на користь».

Мама маленькогоМатвійка Марія Ващук з Ковеля каже, що із хворобою борються вже півтора року, а курс у Волинському обласному територіальному медичному об’єднанні захисту материнства і дитинства проходять уперше. «Перший курс ми вже пройшли, завтра поїдемо додому, – розповідає жінка. – А загалом нам ще пів року лікуватися треба. Тож дуже добре, що тепер дітки, які перебувають у відділенні по кілька місяців, матимуть, де гратися. Їм же так потрібні хоч якісь розваги та позитивні емоції».

ВолонтеркиРоксолана Несторук та Саша Олексюк розповіли, що облаштування кімнати відпочинку ще не завершили, але до Різдва усе точно буде готово. Тут будуть дитячі модулі, басейни тощо, одне слово, усе для того, аби дітки тут почувалися затишно та комфортно, а головне – весело.

Доки дорослі спілкувалися, дітлахи вже на повну випробовували нові іграшки, а допомагали їм у цьому аніматори, яких запросили волонтери. Звісно, із торбою подарунків цього дня у відділення завітав і сам Миколай. Тож дітки отримали те, про що довго мріяли. Емоції, які сьогодні отримали, кажуть, запам’ятають надовго.








Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися