Повідомили стан 5-річної дитини, яка постраждала в аварії через п’яну підприємицю в Луцьку
Волинь

Повідомили стан 5-річної дитини, яка постраждала в аварії через п’яну підприємицю в Луцьку

21 грудня 2020, 10:40
0
0
Сподобалось?
0

5-річна дівчинка, яка постраждала у дорожньо-транспортній пригоді в Луцьку на проспекті Відродження, знаходиться у важкому, але стабільному стані.

Про це у коментарі ІА Волинські новини повідомив заступник генерального директора КП «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання» з хірургічної роботи Ігор Дородних.

Лікар зазначив, що наразі дівчинка з діагнозом черепно-мозкова травма, перелом кісток основи черепа знаходиться у реанімаційному відділенні. Дитина у свідомості, після додаткового огляду її мають перевести у нейрохірургічне відділення.

Нагадаємо, ДТП за участю трьох авто сталася пізно ввечері 19 грудня на проспекті Відродження в Луцьку. Попередньо поліція встановила, що 32-річна водійка Audi Q5 допустила зіткнення з Chevrolet Aveo, який відкинуло на смугу зустрічного руху, а далі в’їхала в Renault Megane.

За словами свідків аварії, водійка Audi перебувала у стані алкогольного сп'яніння. У поліції кажуть, що відібрали необхідні зразки в наркодиспансері, результат дослідження буде через кілька днів.

ФОТО ІЛЮСТРАТИВНЕ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися