У Луцьку бурять свердловину з артезіанською водою
Волинь

У Луцьку бурять свердловину з артезіанською водою

22 грудня 2020, 11:47
0
0
Сподобалось?
0

У «Луцькводоканалі» нагадують про важливі проєкти, які реалізують у місті.

Зокрема, відновлювальні заходи забезпечать Луцьку територіальну громаду запасами якісної артезіанської води та захистять від аварій на мережах, повідомляють у КП.

Відтак, у Луцьку здійснюється буріння другої свердловини Дубнівського водозабору з метою постачання високоякісної артезіанської води лучанам. Глибина свердловини – близько 100 м, продуктивність – в межах 120 м куб. на годину. Створення нових артезіанських свердловин – один із ключових стратегічних напрямків розвитку Луцька в питанні забезпечення водними ресурсами, що дозволить планувати водні витрати на 10-15 років.

Крім того, триває робота по заміні аварійних засувок на магістральних водогонах в кількох частинах міста. Це сприятиме кращому функціонуванню мереж водопостачання, дозволить локалізувати та усунути аварійні ситуації.

Також відбувається заміна аварійного каналізаційного колектора діаметром 600 мм, який внаслідок фізичного зношення і руйнування ставив під загрозу водовідведення цілого району ЛПЗ. Ризики його експлуатації були критичними.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися