На Волині патрульні наздоганяли п’яного водія
Волинь

На Волині патрульні наздоганяли п’яного водія

28 грудня 2020, 14:12
0
0
Сподобалось?
0

Волинським патрульним довелося наздоганяти водія, що порушив правила дорожнього руху.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції області.

27 грудня близько 9-ї години, екіпажі патрульної поліції в радіоефір отримали інформацію від своїх колег про те, що на автодорозі Н-22 (Устилуг — Луцьк — Рівне) в сторону Луцька переслідують автомобіль BMW 530 на іноземній реєстрації, який грубо порушує правила дорожнього руху та не виконує вимогу про зупинку.

Кермувальник BMW у селі Струмівка здійснив поворот на автодорогу М-19 (Доманове — Ковель — Чернівці — Тереблече) в сторону населеного пункту Жидичин, де й намагався втекти. Патрульні здійснили спробу блокування правопорушника, однак останній здійснив об’їзд та поїхав в сторону обласного центру.

Далі патрульні здійснили штучний затор на вулиці Героїв УПА, керманич його об'їжджаючи, звернув на вулицю Безіменну, де й був остаточно заблокований.

У водія BMW, якому днем раніше виповнилося 27-років, інспектори виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Останній пройшов огляд в лікаря, який підтвердив, що водій п’яний.

На чоловіка склали адміністративні матеріали за статтями «керування в стані алкогольного сп’яніння», «невиконання водіями вимог про зупинку» та «порушення водієм правил керування транспортним засобом». Також його відсторонили від керування, а транспортний засіб евакуювали на спеціальний майданчик.

Складені патрульними протоколи передали до суду для прийняття рішення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися