Зеленський відзначив премією директора волинського підприємства
Волинь

Зеленський відзначив премією директора волинського підприємства

31 грудня 2020, 10:23
0
0
Сподобалось?
0

Президент України Володимир Зеленський присудив премію директорові товариства з обмеженою відповідальністю «Волинь-Кальвіс» Анатолію Мироновичу Понікарчуку.

Про це йдеться в указі президента про присудження Державних премій України в галузі науки і техніки від 30 грудня 2020 року, пише ІА ВолиньPost.

Волинянину присудили премію за роботу «Технології та обладнання для виробництва і споживання альтернативних видів палива»

Довідка. ТОВ «Волинь-Кальвіс» – підприємство, яке професійно займається проблемою енергозбереження, засноване у 2006 році в Ковелі. Фірма заснована на іноземній інвестиції. Співзасновником виступає литовське ЗАТ «Кальвіс». Це підприємство виготовляє твердопаливні котли для європейського ринку. Воно і запровадило свою технологію виробництва твердопаливних котлів потужністю від шести до 1000 кВт на підприємстві «Волинь-Кальвіс», а також постійно контролює якість виготовленої продукції. Керівник ТзОВ «Волинь-Кальвіс» Анатолій Понікарчук до цього тривалий час очолював місцевий промисловий гігант – ВАТ «Ковельсільмаш».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися