У громаді на Волині призначили 8 старост
Волинь

У громаді на Волині призначили 8 старост

31 грудня 2020, 16:15
0
0
Сподобалось?
0

У вівторок, 29 грудня року відбулася 3 позачергова сесія Камінь-Каширської міськради VIII скликання.

Про це інформує сайт Камінь-Каширської громади.

На сесії призначили старост 8 старостинських округів. Бузаківський старостинський округ (Бузаки, Краснилівка, Мельники-Мостище, Мостище з центром у с.Бузаки) очолить Мальчук Олександр Володимирович. Старостою Хотешівського старостинського округу (Хотешів, Котуш, Добре з центром у с.Хотешів) було затверджено Давидюка Миколу Миколайовича.

Труш Світлана Михайлівна призначена старостою Малоглушанського старостинського округу (Мала Глуша, Каливиця з центром у с.Мала Глуша). Великоглушанський старостинський округ (Велика Глуша, Невір, Погулянка з центром у с.Велика Глуша) очолить Токарчук Олександр Васильович.

Старостою Пнівненського старостинського округу (Пнівне, Винімок, Волиця, Городок, Соснівка, Фаринки з центром у с.Пнівне) став Ковальчук Сергій Михайлович. Шевчик Сергій Олексійович призначений старостою Ворокомлівського старостинського округу (з центром у с.Ворокомле). Раковоліський старостинський округ (с.Раків Ліс, Підріччя) очолить Півень Інна Юріївна. Маковецький Олександр Адамович затверджений старостою Черченського старостинського округу (Черче, Острівок, Підбороччя, Щитинь з центром у с.Черче).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися