У перинатальному центрі в Луцьку влаштували сюприз батькам, дітки яких - у реанімації
Волинь

У перинатальному центрі в Луцьку влаштували сюприз батькам, дітки яких - у реанімації

1 січня 2021, 19:41
0
0
Сподобалось?
0

У Волинському обласному перинатальному центрі медики влаштували сюрприз батькам передчасно народжених діток.

Про це розповідають на сторінці закладу.

Малюків, які знаходяться у відділенні анестезіології і поки ще не можуть самостійно дихати, переодягнули у костюми "Санти".

Медики кажуть, що батьки, чиї дітки потрапляють у відділення інтенсивної терапії новонароджених, сильно занурюються у проблеми своїх малюків, зосереджуються на деталях лікувального процесу. Важливим їм стає лише одне: щоб ця спроба відлучення від апарату штучної вентиляції легень була останньою і доня змогла самостійно дихати на повні груди; щоб призначені лікарем препарати подіяли якомога швидше і інфекція нарешті відступила; щоб день починався зі слів: «А у нас для вас є гарна новина, ваш синочок почав їсти і набирати вагу»…

До приходу мам медперсонал переодягнув малюків та підготував символічні подарунки батькам - браслети з мотивуючими написами.

- Маленькі «Санти» зустрічали своїх мамусь і татусів у новорічних костюмах, а лікарі дарували браслетки-амулетики з мотивуючими словами, аби додати сил і віри для боротьби з усіма негараздами. Адже Новий Рік – це час, коли треба дивитись тільки уперед, залишаючи усі проблеми позаду. Це час для нових звершень і досягнень, це час для нових надій.Ми віримо, що 2021-й принесе якнайшвидше одужання усім хто цього потребує і усі наступні свята пройдуть вдома у повноцінному сімейному колі, - зазначають у закладі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися