У Луцьку перевірять скандальні будівництва
Волинь

У Луцьку перевірять скандальні будівництва

4 січня 2021, 16:38
0
0
Сподобалось?
0

Відділ державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради незабаром проведе перевірки об’єктів незаконного будівництва та об’єктів, що ведуться з порушеннями. Порушників притягнуть до відповідальності.

Про це повідомляє Луцький міський голова Ігор Поліщук у Фейсбуку.

«Серед об’єктів, що першочергово будуть перевірені – скандальне будівництво на вул. Сенаторки Левчанівської, 5/1; офісний центр по пр. Відродження, 29а; будівництво, що ведеться з порушенням по вул. Мічуріна, 2 та загрожує сусіднім будинкам; незаконно переобладнані під комерцію квартири на 1 поверхах та інші об’єкти.

Можливість відновити контроль за будівництвом виникла внаслідок прийняття та набрання чинності постановою КМУ від 16 грудня 2020 р. № 1339 «Про відновлення дії постанови Кабінету Міністрів України від 23 травня 2011 р. № 553», що дало можливість відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради після 10 місяців перерви, повернути повноваження щодо здійснення контролю за будівництвом та вжиття заходів щодо притягнення порушників до відповідальності», – зазначає посадовець.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися