Волинські волонтери повезли різдвяні гостинці бійцям 14 бригади
Волинь

Волинські волонтери повезли різдвяні гостинці бійцям 14 бригади

5 січня 2021, 09:08
0
0
Сподобалось?
0

Аби у ці Різдвяні дні додати воїнам, які зараз на Сході, більше тепла, затишку, поділитися з ними духом новорічних свят, волонтери повезли їм гостинці з Ковеля.

Про смаколики для бійців 14-ї окремої механізованої бригади за ініціативи міського голови Ігоря Чайки подбали і працівники виконавчого комітету, повідомляють у Ковельській міськраді.

Від колективу лісгоспу повезли волинський березовий сік. Допомогу також передадуть і представники міськрайонного Товариства Червого Хреста та інші волонтери.

Працівники виконкому за власні кошти, яких зібрали 16 тисяч гривень, придбали лимони, яблука, мандарини, банани, каву, чай, печиво, цукерки. Хорошу справу підтримали і підприємиці Наталія Фалько та Світлана Оксенюк.

«Можна собі лиш уявити, як наші земляки там сумують за рідним, своїми домівками. І велике значення має моральна підтримка солдатів. Вона додає їм оптимізму, віри в себе. Думаю, вони зрадіють навіть більше тому, що ми про них пам’ятаємо, ніж самим гостинцям, - зазначив міський голова Ігор Чайка. - Спасибі усім, хто відгукнувся, допоміг зібрати провіант».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися