Що говорять колеги про затримання начальника військкомату, якого викрили у хабарництві на Волині
Волинь

Що говорять колеги про затримання начальника військкомату, якого викрили у хабарництві на Волині

5 січня 2021, 18:30
0
0
Сподобалось?
0

Командування Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (раніше – обласний військовий комісаріат) відреагувало на затриманням на хабарі військового комісара.

Про це інформує пресслужба центру у Фейсбуку.

"Командування Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки усвідомлює всю відповідальність за правопорушення своїх підлеглих і дотримується чіткої позиції: жодної поблажливості до правопорушників. Подібні дії є неприпустимими для військовослужбовців і ганьблять честь українських воїнів, підривають імідж Збройних сил України в суспільстві. Тому всебічно сприятиме проведенню об’єктивного розслідування даного кримінального правопорушення", – йдеться у повідомленні.

Також на офіційній сторінці "Оперативне командування Захід" у Фейсбуку наголосили, що на час проведення розслідування військовослужбовця усунули від виконання службових обов’язків. Також наголошують, що у разі доведення його вини судом, військовослужбовець понесе покарання згідно вимог чинного законодавства та буде звільнений з лав Збройних Сил України з позбавленням військового звання.

Нагадаємо, що 5 січня, правоохоронці затримали на хабарі начальника відділу Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. 

Слідство встановило, що, перебуваючи ще на посаді військового комісара районного військкомату, чоловік налагодив корупційну схему: за певну винагороду він сприяв громадянам в ухиленні від проходження військової служби, оформленні відповідних для цього документів, а також у відстрочці призову.

Наразі військовослужбовець затриманий. Вирішують питання щодо повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися