На Волині 60-річна жінка не отримувала пенсію протягом 3-х місяців
Волинь

На Волині 60-річна жінка не отримувала пенсію протягом 3-х місяців

13 січня 2021, 13:45
0
0
Сподобалось?
0

Залишилась без пенсії через працівників пенсійного фонду. Таку історію розповідає 60-річна жителька Ківерців. Каже, що їй не нарахували виплату за три місяці, адже спеціалісти у відомстві не вчасно подали документи. Жінка додає, таких як вона, у місті близько 20-ти людей.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Пані Ольга розповідає, що повинна була подати документи на оформлення заслуженої допомоги від держави, тож звернулася у місцевий відділ обслуговування громадян пенсійного фонду, що у Ківерцях. Перший раз їй відповіли, що спеціаліста немає на місці, вдруге, що той у відпустці.

Жінка мала подати документи з серпня по жовтень. Тож на початку жовтня вона вкотре пішла у відділення пенсійного фонду у Ківерцях і таки написала заяву. Але в цей час спецпрограма дала збій. Й спеціаліст запевнила, що з усім розбереться сама і в той же день всі документи дооформить. Та наприкінці року пані Ольга довідалась, що її зареєстрували не відразу, а через місяць після дозволеного терміну і вона не отримає грошей за два місяці.

З того, що пенсіонерці виплатили, теж частину заберуть, за ще один місяць, бо як з’ясувала Ольга: нарахували забагато.

Пані Ольга розповіла, що таких, хто не отримав пенсії за три місяці не зі своєї вини, у самих лише Ківерцях є близько 20-ти людей.

Вже цього тижня телефоном у пенсійному фонді повідомили, що питання вирішили.

12 каналу стало відомо з власних джерел, що ту пенсію, яку жінка недоотримала, їй таки повернули, принесли додому через кілька днів після інтерв’ю, але виплатили це неофіційно.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися