Ремонт найгіршої дороги на Волині переноситься
Волинь

Ремонт найгіршої дороги на Волині переноситься

13 січня 2021, 17:33
0
0
Сподобалось?
0

Тендер на ремонт дороги територіального значення Т 1802 скасували, його проведуть повторноДорогу, яка пролягає селами Оленівка та Сокіл Луцького району, ремонтували востаннє в 1979 році.

Про це Суспільному розповів керівник обласної Служби автодоріг Анатолій Посполітак. З його слів, ця ділянка дороги - найгірша в області.

Нині на автошляху вибоїни і баюри заповнені водою.

Три роки поспіль місцеві жителі за допомогою власної техніки засипали ями на дорозі, розповів фермер з Оленівки Ігор Кожан.

"На рік часу, як дощів менше, то тримало. А зараз воно все мерзне, тане і лізе знов. Не буде толку"

Голова Рожищенської громади, до якої тепер входять села Оленівка та Сокіл, Вячеслав Поліщук каже: 2020-го з держбюджету виділяли гроші на ремонт проблемної дороги, але тендер не відбувся.

Зі слів начальника Служби автодоріг в області Анатолія Посполітака, зараз дорожники готують новий проєкт на ремонт 20-и кілометрів автошляху з підсиленою подушкою. Каже, за планом, відновлюватимуть дорогу від Рожища.

Наразі в Службі доріг планують взятися за проблемну дорогу в березні - травні. За попередніми підрахунками ремонт автошляху вартуватиме 290 мільйонів гривень. Анатолій Посполітак розповів, що нині чекають затвердження Урядом фінансування та переліку доріг, які ремонтуватимуть цього року.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися