У Луцьку попрощалися із померлим в госпіталі атовцем
Волинь

У Луцьку попрощалися із померлим в госпіталі атовцем

15 січня 2021, 13:15
1
1
Сподобалось?
1

15 січня у Луцьку провели в останню путь Героя російсько-української війни, бійця «Легіону Свободи» Тараса Мельника («Шаха»).

Про це повідомляє депутат Волиньради Олександр Пирожик у Фейсбуку.

Із червня 2015 року до серпня 2016 року Тарас «Шах» жертовно воював проти російських окупантів у складі 24-ї та 53-ї бригад у чині капітана.

"Нещадно бив московських окупантів, отримав бойові поранення, став інвалідом війни. Тривалий час хворів і перебував у військовому госпіталі. Зрештою, війна таки забрала життя молодого чоловіка", - йдеться в повідомленні.

Поховали Тараса Мельника («Шаха») на міському кладовищі обласного центру Волині. Окрім рідних і близьких, провести Героя в останню земну путь та вшанувати його пам'ять з'їхалися атовці з його рідної Мар'янівки, депутати Волинської обласної, Луцької міської і районної та Горохівської міської рад від ВО «Свобода», ветерани Волинського «Легіону Свободи».

Нагадаємо, 14 січня стало відомо про смерть Тараса Мельника. Родом чоловік з Мар'янівки Горохівського району. Тривалий час хворів і перебував у військовому госпіталі. У Героя залишився син та дружина. У серпні йому виповнилося 44 роки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Сергій
    Сергій

    Вічна пам'ять!

    15 січня 2021, 15:12
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися