На Волині особлива сім'я 7 років чекала на появу дитини
Волинь

На Волині особлива сім'я 7 років чекала на появу дитини

16 січня 2021, 10:25
0
0
Сподобалось?
0

Сім’я Трибущуків з Ківерцівщини новину про вагітність очікувала довгих сім років. Тато новонародженої донечки більше 14 років прикутий до візка, тож поява на світ немовляти стала справжнім подарунком від Бога.

Про це йдеться в сюжеті Аверсу.

Так, незважаючи на труднощі та випробування через інвалідність чоловіка, який має першу групу та пересувається лише на візку, їхня сім’я мала надію, що одного дня і в їхньому дому лунатиме дитячий сміх.

- Ми знали, що це від Бога і чекали. І Бог благословив і дав такий день, що ми дізналися про вагітність, - ділиться щаслива мама Марина.

Дівчинка народилася 12 січня в Луцькому пологовому будинку, хоча тут медики і допомагали молодій мамі по догляду за крихіткою, проте жінка з нетерпінням чекала моменту виписки додому.

Родиною Трибущуків надихається інші сім’ї в їхньому селі Котів. Випробовування, які випали на долю Марини та Андрія і те, як вони разом долають щоденні труднощі в побуті через інвалідність чоловіка, не лишають байдужими нікого. Тож новина про поповнення в сім’ї порадувала та стала дивом для всіх.

- Я дуже люблю своїх дівчат. Хочу, щооб люди навколо брали приклад з того, як ми живемо, хоч обставини не з найкращих, але ми дякуємо Богу за все, - каже молодий тато.

А також додає, що ім’я для доні обирала дружина, проте має надію, що колись і він називатиме синочка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися