Розсипається розрекламований Зеленським новозбудований дитсадок біля Луцька (документи, фотозвіт)
Волинь

Розсипається розрекламований Зеленським новозбудований дитсадок біля Луцька (документи, фотозвіт)

19 січня 2021, 16:33
0
0
Сподобалось?
0

У липні минулого року на Волині з робочим візитом побував Володимир Зеленський. Президент інспектував ініційовану ним же програму «Велике будівництво». Одним з пунктів візиту було село Крупа  Підгайцівського територіальної громади Луцького району, де на фінішну пряму виходила добудова новенького дитячого садка. Тоді лунали пафосні фрази. Зеленський навіть назвав садочок найкращим в Україні. Проте президент поїхав, у жовтні садочок навіть відкрили за участі народного депутата, але він не запрацював й досі.

Будівництво садка обійшлося приблизно у 37 мільйонів гривень. Він мав прийняти 105 дітей. Але як не надіялися місцеві мешканці на новобуд, але й досі не мають куди подіти своїх малят, бо дитсадок… досі непридатний до прийому діток через промахи забудовника. І ось уже не один місяць триває боротьба з усуненням недоліків.

Так в одній з кімнат здувся новенький паркет. Як кажуть у Підгайцівській тергромаді, така аварія сталася нібито через неякісну сантехніку у харчоблоці. 

Також, коли почався сезон великих опадів, у новозбудованому дитсадку зіштовхнулися зі ще однією проблемою – тут періодично підтоплює підвал. Як зазначають у Підгайцівській громаді, ситуацію вивчали експерти Мінрегіонбуду й виявили, що під час будівельних робі не було проведено належної гідроізоляції. Після цього підрядник наспіх виконав ці роботи, але проблему вони не усунули – підвал «плаває» й досі.

І це ще не всі недоробки у проіснпектованому президентом садочку. Є недоліки у системі опалення та облаштуванні сантехніки у вбиральнях.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися