Волинянка перестала пиячити і через суд повернула вилучених дітей
Волинь

Волинянка перестала пиячити і через суд повернула вилучених дітей

19 січня 2021, 17:07
0
0
Сподобалось?
0

На Старовижівщині жінка, яку звати Віра, ледь не позбулася двійко своїх діток. Через пиятику вона не могла належним чином виконувати свої батьківські обов’язки, тож за рішенням Старовижівського районного суду малечу у неї вилучили. Водночас маму не позбавили батьківських прав, даючи шанс на виправлення.

Для пані Віри цей момент став переломним. Вона усвідомила – якщо не зупиниться, може більше ніколи не побачити діток.

Жінка пройшла лікування від алкогольної залежності й звернулася до «Старовижівського бюро правової допомоги» Ковельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги аби повернути своїх кровинок.

Зібравши всі необхідні докази фахівець Старовижівського бюро правової допомоги Тетяна Штик підготувала позов до суду про повернення дітей.

Рішенням Старовижівського районного суду Волинської області позов задоволено в повному обсязі. Жінці повернули дітей, які були відібрані у неї за рішенням суду без позбавлення батьківських прав.

«Найважливіше у даній категорії справ довести, що відпали причини, які перешкоджали належному вихованню дітей їх батьками. Для цього потрібно зібрати необхідні докази та в судовому засіданні довести обставини, на яких ґрунтуються позовні вимоги», – розповіла Тетяна Штик.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися