У Волинську ОДА прийшов Нафанаїл зі священнослужителями
Волинь

У Волинську ОДА прийшов Нафанаїл зі священнослужителями

22 січня 2021, 18:55
0
0
Сподобалось?
0

Священики Волинської єпархії УПЦ привітали трудові колективи облдержадміністрації та обласної ради із новорічними святами. 

Про це інформує пресслужба Волинської ОДА у Фейсбуку.

Так, 22 січня у стінах головної адмінбудівлі області звучали новорічно-різдвяні вітання від священнослужителів та архієпископа Волинського і Луцького Нафанаїла.

Слухали привітання перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Мовенко, голова обласної ради Григорій Недопад та заступник голови облради Григорій Пустовіт.

«Ми – священство Луцька, щиро вас вітаємо з різдвяними святами, – звернувся до присутніх архієпископ Нафанаїл. – Усі, хто тут є, зібралися аби прославити народження младенця Христа з чистими серцями. Тому що, від того, що на душі та у серцях у кожного з нас, залежить не тільки наш успіх, а й успіх нашої Волині та нашої славної України».

Своєю чергою, керівництво Волинських державних структур висловили слова вдячності за озвучені побажання від священнослужителів.

«Від імені голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка, від усієї ОДА та від себе особисто, хочу подякувати вам за привітання. Хочу побажати вам і вашим сім’ям міцного здоров’я та Божого благословення, – сказав до гостей Сергій Мовенко. – Це дуже символічно, що ви завітали саме сьогодні, в День Соборності України. Адже ми всі об’єднані одним – маємо Бога у своєму серці, а людина яка має Бога в серці, не здатна на погані вчинки. Тому всіх вас зі святом та ще раз дякуємо за символічне вітання».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися