Порубав дрова та подарував телевізор: офіцер громади на Волині допоміг 82-річній жінці
Волинь

Порубав дрова та подарував телевізор: офіцер громади на Волині допоміг 82-річній жінці

26 січня 2021, 13:59
0
2
Сподобалось?
2

На Волині поліцейський офіцер громади допоміг літній волинянці, яка опинилася у скрутній ситуації.

Про це інформують на сторінці «Поліцейські офіцери громади у Волинській області» у Фейсбуку.

Так, в один з робочих днів до поліцейського офіцера лейтенанта поліції Олександра Дем’яненко звернулась 82-річна мешканка села Микитичі, Устилузької територіальної громади, що у Володимир-Волинському районі та повідомила, що її син тривалий час зловживає алкогольними напоями, тому просить провести з ним профілактичну бесіду.

Офіцер громади негайно вирушив до заявниці для вирішення проблеми. Прибувши за місцем проживання, сина він вже не застав, але натомість він побачив, що на кухні сиділа зажурена бабуся, а в хатині було настільки холодно, що можна було замерзнути. 

Глянувши на таку скрутну ситуацію, офіцер громади вирішив хоч якось допомогти бабусі, тому пішов у двір та нарубав дрова, щоб було чим розпалити піч, адже через похилий вік жінка не могла цього зробити.

Під час спілкування з бабусею Євгенією, як вона себе назвала, офіцер також почув, що в неї не працює телевізор та коштів для ремонту в неї немає, адже всі гроші син витрачає на алкоголь. Тому, наступного дня, Олександр Дем’яненко разом зі своїм колегою, офіцером громади Оваднівської ТГ капітаном поліції Андрієм Коколюком, привезли бабусі телевізор.

В той день з сином також була проведена профілактична бесіда щодо недопущення подібної поведінки у майбутньому та вживання алкогольних напоїв. Син пообіцяв доглядати за мамою та в подальшому виправитись. 

«Після цього на постійній основі офіцер громади відвідує дану сім’ю і бачить, що ситуація виправилась. Адже в хаті тепло, син тверезий, а бабуся Євгенія з усмішкою на вустах», - зазначили в дописі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися