У Луцьку затримали п’яного водія
Волинь

У Луцьку затримали п’яного водія

29 січня 2021, 15:13
0
0
Сподобалось?
0

29 січня вночі на проспекті Волі патрульні виявили автомобіль Volkswagen Golf, водій якого порушив ПДР.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Інспектори зупинили автомобіль, а під час спілкування із 26-річним водієм, виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. До того ж керманич відмовлявся пред’являти документи.

Кермувальник пройшов огляд на стан сп’яніння. Результат – 1,82 проміле, що в 9 разів перевищує допустиму норму. Також виявилося, що він вже не вперше за рік кермує у стані алкогольного сп’яніння.

24-річний пасажир транспортного засобу, своєю чергою, поводив себе агресивно – погрожував фізичною розправою та нецензурно висловлювався у бік патрульних.

Осіб доставили до Луцького районного управління поліції.

На керманича склали адміністративні матеріали за статтями (Повторне протягом року керування у стані сп’яніння), (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського), (Керування водієм транспортним засобом, що переобладнаний з порушенням відповідних правил), (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки документи) та ч. (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП.

На пасажира – адміністративні матеріали за статтями (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) та (Дрібне хуліганство) КУпАП.

Зауважимо, що за 2020 рік на території області зареєстровано 147 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, при цьому 35 таких ДТП були з травмованими, в яких 4 особи загинули та 50 травмувалися.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися