На Волині судитимуть банду, яка вибивала гроші у заможних людей
Волинь

На Волині судитимуть банду, яка вибивала гроші у заможних людей

30 січня 2021, 14:34
0
0
Сподобалось?
0

Волинські слідчі завершили розслідування у справі діяльності злочинної групи.

Про це повідомляє поліція Волинської області.

Троє зловмисників - вихідці з Житомирщини. Їх судитимуть за грабіж в особливо великих розмірах, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.

Досудове слідство встановило, що упродовж червня-серпня 2020 року вони вчинили грабіж на території Тернопільської області та розбій на території Волині.

Неофіційний керівник банди, який раніше мав проблеми з законом, розробив цілий план злочинної діяльності: розподілив обов’язки між учасниками злочинної групи, підшукував жертви, які мали кошти та цінності у великих розмірах.

Так, 24 червня у м. Кременець на Тернопільщині угрупування пограбувало місцевого 63-річного громадянина. Чоловіка побили, після чого забрали у нього майже мільйон гривень. Тоді їм вдалось втекти.

На початку серпня 2020 року бандугрупування підшукало собі нову жертву: цього разу 58-річного мешканця Нововолинська. 2 серпня зловмисники напали, побили, розпилили в очі газ та забрали в нього більше мільйона гривень. Після чого втекли на автомобілі BMW М-3 у невідомому напрямку.

Завдяки спільним зусиллям працівників карного розшуку ГУНП у Волинській області, Нововолинського відділення поліції та рівненських патрульних зловмисників затримали на стаціонарному посту приблизно через півтори години після скоєння розбою. Нині ж обвинувальні акти спрямовано до суду.

Членам злочинного угрупування загрожує до 15 років позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися