На Волині начальниця РЖКП випусувала вдвічі більші премії рідній сестрі
Волинь

На Волині начальниця РЖКП випусувала вдвічі більші премії рідній сестрі

30 січня 2021, 16:06
0
0
Сподобалось?
0

Ковельський міськрайонний суд розглянув матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності начальниці ремонтного житлово-комунального підприємства №2 Наталії Гейко.

Про це повідомляє Ковель media.

Протягом 2019 року Наталія Гейко підписувала накази про виплату доплат і премій працівникам РЖКП №2, серед яких була її рідна сестра – старший інспектор з кадрів, якій призначалися премії, котрі перевищували премії інших співробітників у півтора рази, а іноді - й удвічі(7 755,50 грн та 10 340,06 грн). При цьому керівниця не повідомила у встановленому Законом порядку (не пізніше наступного робочого дня) Ковельську міську раду або Національне агентство з питань запобігання корупції про наявність у неї реального конфлікту інтересів, чим порушила вимоги пункту 2 частини першої статті 28 Закону України «Про запобігання корупції».

В судовому засіданні Наталія Гейко свою вину не визнала, сказала, що безпосереднім керівником сестри є головний інженер, мовляв вона не перебуває у її прямому підпорядкуванні, а розмір премій не перевищував преміальні інших працівників. Адвокати начальниці (їх було двоє) підтримали ці аргументи і просили закрити провадження.

Прокурор Надія Артиш виступила за покарання керівниці комунального підприємства.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Тетяна Денисюк визнала Наталію Гейко винною у вчиненні адміністративних правопорушень, але закрила провадження у справі у зв’язку із закінченням строків накладення адміністративного стягнення.

Додамо, що Наталія Гейко обіймає посаду начальника РЖКП №2 з 29 червня 2016 року. У 2018 році контракт із нею продовжено ковельським міським головою до 30 червня 2023 року.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися