У Луцьку аферист у гіпермаркеті видав себе за продавця,
Волинь

У Луцьку аферист у гіпермаркеті видав себе за продавця, "продав" побутову техніку і забрав гроші

1 лютого 2021, 20:34
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку судили шахрая, який видав себе за продавця у гіпермаркеті «Епіцентр» й обманув чоловіка, «продавши» йому три телевізори та холодильник за 22 тисячі гривень.
Про це пише «Волинь24».
Так, раніше судимий аферист під час телефонної пообіцяв знайомому, що зможе продати холодильник та три телевізори «LG» за ціною нижче ринкової.

Через три дні у гіпермаркеті «Епіцентр» зловмисник запевнив, що працює тут продавцем. Він сказав чоловіку, що три телевізори та холодильник коштуватимуть 22 тисячі гривень. Потерпілий, нічого не підозрюючи, віддав гроші шахраю, після чого той зник.

У суді уродженець Черкаської області, в якого раніше було 13 судимостей, повністю визнав свою вину, проте не відшкодував завданих збитків.

Подія мала місце ще у 2016 році, а суд відбувся нещодавно. Потерпілий в своїй заяві зазначив, що будь-яких претензій як матеріального, так і морального характеру до обвинуваченого не має та не наполягає на призначенні суворого покарання. Відтак, аферисту призначили покарання у виді 1,5 року позбавлення волі, змінивши це покарання на умовне.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися