Ексчиновник Погуляйка судиться за поновлення на посаді
Волинь

Ексчиновник Погуляйка судиться за поновлення на посаді

3 лютого 2021, 18:13
2
0
Сподобалось?
0

Колишній директор ДП "Служба місцевих автомобільних доріг" Ігор Свиридов хоче повернутися на посаду і прагне відсудити компенсацію.

Про це повідомляє ІА "Волинські новини", посилаючись на власні джерела.

Ексдиректор волинського держпідприємства подав до Макарівського районного суду Київської області позовну заяву з вимогою поновити його на посаді та виплатити йому гроші за вимушений прогул.

У позовній заяві йдеться, що звільнили Ігоря Свиридова 2 листопада 2020 року згідно з розпорядженням першого заступника голови Волинської ОДА на підставі заяви самого Свиридова. Та в позові колишній директор держпідприємства переконує: заяви він не писав, а в той час перебував на лікарняному. Як переконує Ігор Свиридов, на стаціонарному лікуванні у Волинській обласній клінічній лікарні він був майже місяць – з 21 жовтня по 19 листопада минулого року.

Позов колишній директор подав 31 грудня. Чому він звернувся до суду в Київській області, пояснює тим, що зараз мешкає в селі Мотижин Макарівського району на Київщині.

Нагадаємо, ДП "Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області" створене навесні 2020 року розпорядженням голови ОДА. На посаду директора без жодного конкурсу голова ОДА Юрій Погуляйко призначив Ігоря Свиридова – колишнього регіонала з Донецької області. Після того, як він очолив згадане держпідприємство, на Волині тендери почала вигравати донецька фірма "Данко" і збудувала без жодних дозволів на території Волині асфальтний завод. До того ж умови тендерів, які оголошувало держпідприємство, були написані так, щоб вигравала конкретна фіома. 

Свого часу підприємства, якими керував Свиридов звинувачували у тендерній змові. А волинські дорржники неодноразово скаржилися на їх непрозорість.

Ігор Свиридов балотувався до Волинської обласної ради за списками "Слуги народу". Він зізнався журналістам, що цього року він відправив свою доньку народжувати до так званої "ДНР", а сам туди їздить, щоб наглянути за своїм триповерховим будинком.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Вася
    Вася

    О заплітає чувак! Хай в Донецьк їде, там же все дешевше казав, особливо пологи.

    3 лютого 2021, 18:48
    Відповісти
  • див ВН  21.о1. 2о2ор
    див ВН 21.о1. 2о2ор

    «Соціальний захист залежить від кожного з нас. Вам як роботодавцям важливо розуміти зону своєї відповідальності. Наша з вами взаємодія націлена на те, щоб особи з інвалідністю не відчували своєї інакшості. Вони – повноцінні члени суспільства і мають рівно стільки ж прав, як і будь-хто з нас. Тому ми як служба зайнятості і ви як роботодавці маємо спільно допомогти цій категорії населення відчути себе потрібними, важливими і захищеними. Важливо, щоб роботодавці розуміли, що закон – це лише додаткова гарантія для осіб із інвалідністю, ...

    5 лютого 2021, 08:48
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися