Митрополит Луцький і Волинський взяв участь у синоді ПЦУ
Волинь

Митрополит Луцький і Волинський взяв участь у синоді ПЦУ

3 лютого 2021, 21:32
1
0
Сподобалось?
0

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл взяв участь у засіданні Священного синоду, який проходив у Митрополичому домі при соборі Святої Софії Києва під головуванням Предстоятеля ПЦУ блаженнійшого Епіфанія.

Про це інформує сайт Волинської єпархії.

Ієрархи ухвалили заяву щодо можливого незаконного впливу політиків проросійського спрямування – прихильників Московського патріархату на деякі резонансні судові рішення. Зокрема йдеться про заблокування процесу заміни назви УПЦ МП задля ідентифікації її як російської церкви.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Корупція ІНФО
    Корупція ІНФО

    «Соціальний захист залежить від кожного з нас. Вам як роботодавцям важливо розуміти зону своєї відповідальності. Наша з вами взаємодія націлена на те, щоб особи з інвалідністю не відчували своєї інакшості. Вони – повноцінні члени суспільства і мають рівно стільки ж прав, як і будь-хто з нас. Тому ми як служба зайнятості і ви як роботодавці маємо спільно допомогти цій категорії населення відчути себе потрібними, важливими і захищеними. Важливо, щоб роботодавці розуміли, що закон – це лише додаткова гарантія для осіб із інвалідністю, ... ставлення аферистів з ЛВПУ , завдячуючи бардаку і безвідповідповідальнисті дядькам у владі - окрема тема ...

    8 лютого 2021, 14:08
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися