На Волині підприємство експортуватиме молоко за кордон
Волинь

На Волині підприємство експортуватиме молоко за кордон

8 лютого 2021, 16:35
0
0
Сподобалось?
0

На Волині є потужні підприємства з виробництва молочної та м’ясної продукції. Це фермерське господарство «Перлина Турії», керівником якого є Володимир Яренчук, та підприємство «УгринівМолоко», керівник – Андрій Турак.

Про це інформує пресслужба Волиньради.

Виробничі масштаби «Перлини Турії» створили на базі кількох старих приміщень. Під керівництвом Володимира Яренчука виросло сильне підприємство, де вирощують поголів’я корів провідних порід, серед яких і порода Голштин, що славиться рекордними надоями молока. Від 50 до 70 літрів отримують на день від однієї корови. Молоко переробляється у закритому циклі, із використанням найсучаснішого доїльного устаткування.

Найближчим часом продукція має отримати європейські сертифікати якості, що відкриє можливості для розширення збуту за кордон. Підприємство відоме високими зарплатами і великою кількістю охочих працювати.

На молокозаводі «УгринівМолоко» виробляють до 18 тонн молока щодоби, а продукція підприємства відповідає найвищим вимогам якості та має сертифікацію дитячого харчування. Виробництво здійснюється із дотриманням найвищих європейських норм, відповідає вимогам ДСТУ, молоко переробляється в закритому циклі з використанням кращого обладнання світових виробників.

«Волинь по праву може пишатися такими підприємствами, які працюють попри кризу та складні умови в державі. Адже при наявних потужностях є і проблеми зі збутом. На жаль, держава не забезпечує достатньої підтримки свого виробника. Ринкові умови такі, що менш якісну, «хімічну» продукцію збувати легше, бо вона має довший термін зберігання. А про її користь і безпеку за таких умов говорити не доводиться. Тому маємо докладати спільних зусиль для того, щоб молочна продукція екстра-якості від волинських виробників знаходила підтримку, легко потрапляла до споживача і виходила на міжнародний ринок. Адже від цього залежить успіх не лише сільгосппідприємств, але і всієї Волині», – зазначив голова Волинської облради Григорій Недопад.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися