На Волині бізнесмен з Бельгії збив людину
Волинь

На Волині бізнесмен з Бельгії збив людину

10 лютого 2021, 15:44
0
0
Сподобалось?
0

Виконавчий директор бельгійської фірми «Еуроленд» ще 14 липня 2016 року під час конфлікту наїхав на чоловіка своїм автомобілем.

Днями над ним у Луцьку відбувся суд, пише Конкурент.

Так, перебуваючи за кермом «Toyota Land Cruiser 120», він наїхав на потерпілого, з яким у нього виник конфлікт щодо обробки врожаю. Своїми діями він завдав йому тілесні ушкодження у вигляді закритої травми грудної клітки зі зламами 6, 7 ребра справа, забійної рани м'яких тканин передньої поверхні нижньої третини лівої гомілки, забоїв та підшкірних крововиливів лівого стегна, правого плечового та кульшового суглобів.

Обвинувачений відмовився свідчити у суді англійською та вказав, що бажає надавати покази рідною фламандською мовою. Разом із цим потерпілий просив суворо покарати бельгійця. На його думку, той намагався його вбити.

У підсумку іноземця визнали винним в умисному нанесенні тілесних ушкоджень середньої важкості та призначили йому умовне покарання з іспитовим терміном строком на один рік. Окрім цього, він заплатить потерпілому 80 тисяч гривень моральної шкоди.

Фото - ілюстративне


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися