Голова Волинської обласної ради пригрозив керівнику департаменту агропромислового розвитку
Волинь

Голова Волинської обласної ради пригрозив керівнику департаменту агропромислового розвитку

11 лютого 2021, 12:50
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку планують переселити Департамент агропромислового розвитку Волинської обласної організації із приміщення на проспекті Перемоги, 14, яке установа займала десятиліттями. Його запропонували перенести у приміщення Волинської обласної ради на Київський майдан, 9.

Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад звинуватив очільника департаменту Юрія Горбенко у тому, що він створює навколо цієї ситуації негативний фон.

«До мене за останній час хіба що Володимир Зеленський не дзвонив по цьому питанню. Юрію Мефодійовичу, якщо ви й далі буде підбурювати аграріїв і вводити їх в оману, ми вас і сюди не пустимо. Там є заборгованість по комунальних послугах у цьому приміщенні. Зараз не може такого бути, щоб управління мало 70 кабінетів, ми всі намагаємося ущільнюватися», - звернувся Григорій Недопад до Юрія Горбенка. Та сказав, що не пустить його і в приміщення на Київському майдані, якщо він не припинить нагнітати ситуацію.

Також, за словами голови Волинської обласної ради, зараз актуальне питання пошуку приміщення для центру Інваспорт та для Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги. Їх якраз і можуть поселити у вивільнену будівлю на Перемоги, 14. Адже вона знаходиться близько до залізничного вокзалу і має додаткову зручну інфраструктуру.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися