Призначили нового директора «Волиньприродресурсу»
Волинь

Призначили нового директора «Волиньприродресурсу»

11 лютого 2021, 13:37
0
0
Сподобалось?
0

11 січня на сесії Волинської обласної ради призначили нового директора найбільш скандального й найбільш цінного комунального підприємства Волинської обласної ради «Волиньприродресурс». 

Вакантною посада стала після того, як на останок своєї каденції, попередня голова Волинської обласної ради Ірина Вахович своїм розпорядженням звільнила Василя Столяра. Василь Андрійович звернувся до суду, вважаючи своє звільнення незаконним. Суд першої інстанції поновив на посаді Василя Столяра. Але нещодавно відбувся розгляд апеляційної скарги Волинської облради. В результаті рішення суду першої інстанції скасували..

Тож відбувся конкурс на заміщення вакантної посади. Переміг на ньому в. о. директора «Волиньприродресурс» Анатолій Капустюк. І депутати своїм голосуванням підтримали його кандидатуру на сесії.

За словами Анатолія Капустюка, нині на складі підприємства є 3 тонни бурштину– у грошовому еквіваленті це близько 70 мільйонів гривень. В останню п’ятницю лютого відбудеться черговий, уже третій аукціон, з продажу сонячного каміння.

Відзначимо, що Анатолій Капустюк надзвичайно просунута людина у бурштиновому питанні. Цікаво, що він також є й власником заводу з переробки бурштину на Маневиччині.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися