27-річний лучанин обікрав «секонд-хенд» на Рівненщині і втікав від копів
Волинь

27-річний лучанин обікрав «секонд-хенд» на Рівненщині і втікав від копів

11 лютого 2021, 14:37
1
0
Сподобалось?
0

На Рівненщині затримали лучанина за крадіжку з магазину та «секонд-хенду».

Про це повідомляє поліція області.

Власник магазину, який мешкає на другому поверсі будинку 10 лютого, близько третьої ночі, почув підозрілі звуки, що лунали із першого поверху. Коли ж виявив перерізані ґрати та пошкоджене вікно, одразу повідомив до поліції.

Поліція з’ясувала, що із приміщення магазину по вулиці Чубинського у Здолбунові викрали 800 гривень, мобільний телефон та блок цигарок.

Під час обстеження навколишньої території оперативник разом із кінологом неподалік будівлі виявили двох підозрілих чоловіків. Коли ж наблизилися до них, обоє вскочили в автомобіль «BMW X5», що стояв на дорозі та поїхали. Поліцейські розпочали переслідування. Втім, у селі Степанівка позашляховик доїхав до поля і не зміг продовжити рух. В цей час із автівки вибігли троє чоловіків та кинулися втікати в різні сторони. Водія все ж вдалося затримати.

Керманичем виявився 27-річний житель міста Луцьк, втім автівка належить його матері. Під час невідкладного обшуку в позашляховику слідчі виявили та вилучили крадене майно, а також сумку зі знаряддям для вчинення злочину. Як встановили поліцейські, в автомобілі також були наручний годинник та 500 гривень, які близько 6-ї ранку цього ж дня були викрадені із місцевого «секонд-хенду».

27-річного лучанина, який раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв, затримали. Незабаром чоловіку повідомлять про підозру у вчиненні двох крадіжок, поєднаних із проникненням у приміщення за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України».

Наразі розшукують інших двох осіб, причетних до вчинених злочинів.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • 549608
    549608

    Близько ТретьоЇ ночі власник викликав поліцію. Поліція наздогнала Х5. Поліція, оперативник, кінологи в чистому полі де по пояс снігу!! Затримали водія, а ще два чоловіка куди поділись? ПолЕ!! Його доганяли, доганяли і таки догнали. Оплески поліції! Водій як тікав, то близько шостої ранку (того ж дня) ще годинник десь встиг вкрасти. ЯК? Виявили сумку з знаряддям для вчинення злочину. Викрутки, та гайкові ключі. Власник магазину виявив ПЕРЕРІЗАНІ ГРАТИ. Як думаєте ГРАТИ різали викруткою на плюс чи мінус? Де пилка? Якось не зовсім складно виходить

    15 лютого 2021, 00:43
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися