У Луцьку чоловік порізав товариша і сам викликав поліцію
Волинь

У Луцьку чоловік порізав товариша і сам викликав поліцію

11 лютого 2021, 16:52
0
0
Сподобалось?
0

10 лютого в Луцьку п'яний 57-річний чоловік вдарив ножем у живіт свого товариша, після чого пішов на вулицю і здався правоохоронцям.

Про це повідомили на сторінці військової частини 1141 Національної гвардії України у Фейсбуку.

Близько 17:50 гвардійці на одній з вулиць міста підозрілого чоловіка, що нервував і метушився. Коли патруль зупинилися, щоб розпитати чи усе гаразд, той повідомив, що хоче зізнатися у скоєнні злочину.

Громадянин В. 1963 року народження  розповів, що напередодні у будинку на вулиці Підгаєцький він, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, наніс тілесні ушкодження чоловікові, з яким разом розпивав алкогольні напої. 

Приїхавши з підозрюваним за вказаною адресою, гвардійці виявили непритомного чоловіка з ножовим пораненням.

Як з’ясувалося, під час спільного розпивання алкогольних напоїв між чоловіками виник конфлікт, і громадянин В. завдав удар ножем в область черевної порожнини, чим спричинив потерпілому, громадянину 1975 року народження, проникаюче ножове поранення.

Військовий наряд одразу викликав на місце події карету «швидкої». Потерпілий був госпіталізований у медичний заклад для надання невідкладної медичної допомоги.

Також на місце інциденту викликали слідчо-оперативну групу, якій передали затриманого для проведення подальших слідчих дій. Потерпілого госпіталізували у медичний заклад для надання невідкладної медичної допомоги.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися